keskiviikko 31. elokuuta 2022

Tampereen Apumiespalvelut reippahasti toimitaan: Piha-, puutarha-, muutto- ja kantopalvelut käytettävissänne käteisellä tottakai aina edetään. Ei haaskata aikaa monenkertaisiin kirjoitteluihin laskunmaksun odotteluihin ja tarkisteluihin. Sama koodi on viranomaisillakin. Passikin pitää olla maksettu että sen saa

Pihojen raivaukset oksistojen pudotteluina puiden kaatoina pensaiden alasleikkauksina Tampere Nokia Lempäälä Kangasala Ylöjärvi Pirkanmaa 12.7.2022


Tampereen Apumiespalvelut reippahasti toimitaan asia kuin asia: Piha-, puutarha-, muutto- ja kantopalvelut käytettävissänne käteisellä tottakai aina edetään.

Tiedustelut tilaukset apumiespalveluitani koskien ensisijassa: Talonmiespalvelu@gmail.com
044-3380291 whatsup toissijainen viestintä

Kotitalousvähennysoikeus töistäni.

Kuitti tilaussähköpostiinne.

Pihatyöt puutarhatyöt koneistoni on monipuolinen monenlaisiin pihojen raivauksiin:Ei haaskata aikaa monenkertaisiin kirjoitteluihin laskunmaksun odotteluihin ja tarkisteluihin. Sama koodi on viranomaisillakin. Passikin pitää olla maksettu että sen saa.

Apumiespalveluiden hinnoittelu: Alkaen 55 euroa alkava tunti riippuen työn luonteesta + siirtymämaksu + työkalukorvaus tapauskohtaisesti riippuen mitä tarvitaan. 

Tilanteesta riippuen hyväksymme joko 1 tunnin tai 2 tunnin minimihinnoittelun + siirtymämaksun / kilometrikorvauksen + työkalukorvauksen tapauskohtaisesti yhteisin ehdoin sähköpostilla asia sopien. Kiitos. Aitäh (eestikeelel). 

Jotta palvelumme pysyy joustavana otamme aina maksun palvelun yhteydessä ennakkomaksuna. Laskutus erikseen on työlästä ja sitoo aikaa liikaa. Lyhyestä virsi kaunis. Kun aikansa käyttänyt työhön niin haluaa palata aiheeseen entintään kuitin lähettäen ja lisätilauksia vastaanottaen.

https://Kaatopaikkakuljetukset.blogspot.com kaatiskuljetukset sopimuksen mukaan kuomullisella peräkärryllä

---------------------------
#Tampereen #apumiespalvelut muuttopalvelut pihapalvelut etc
--------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti